Gekwalificeerde IT-technische profielen 

Blijven er maar IT-functies openstaan? Toch zijn er veel IT-profielen, maar door hun achtergrond of verleden hebben ze moeilijker toegang tot de arbeidsmarkt. Door hen kansen te geven, haal je gemotiveerde én gekwalificeerde medewerkers in huis.

Mensen met een beperking, een verleden of andere achtergrond passen vaak niet binnen de klassieke bedrijfscultuur. Bovendien stuit je als bedrijf op de tewerkstellingsmaatregelen, restricties of verplichtingen als je hen in dienst wilt nemen. 

Dus daarom zetten wij hen op onze payroll en nemen zo alle drempels voor jou weg. En met onze out-of-the-boxoplossingen helpen we je om jouw bedrijf open te stellen voor deze nieuwe, potentiële medewerkers.

Bovendien ga je door samen te werken met The Bee Academy een maatschappelijk engagement aan. Want je vult niet alleen functies op met gekwalificeerde IT-profielen, je helpt hen ook te re-integreren in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Daarom kiezen wij alleen voor langdurige arbeidsovereenkomsten. Het resultaat? Gemotiveerde en loyale medewerkers die dankbaar zijn voor de gekregen kansen.

Laten we een samenwerking bespreken

 

Voordelen van samenwerken met The Bee Academy

  • knelpuntfuncties opvullen met gemotiveerde medewerkers
  • alle administratie en tewerkstellingsmaatregelen zorgeloos uit handen geven
  • ondersteuning bij aanwerving en opstart van onze IT-profielen
  • blijvende ondersteuning en opleidingen van onze medewerkers
  • op de kaart komen als maatschappelijk verantwoord ondernemend bedrijf
  • re-integratie van jouw langdurig afwezige medewerkers

Van a tot z

Alle profielen staan op de payroll van The Bee Academy. Dat wil zeggen dat wij alle administratie op ons nemen die bij hun re-integratie op de arbeidsmarkt komt kijken. Verder staan wij ook in voor de aangepaste werkomgeving, verzekeringen, begeleiding, opleidingen en ondersteuning. 

Knelpuntfunctie opgevuld

De markt van IT-profielen lijkt helemaal uitgeput. Maar is dat wel zo? Want buiten het gezichtsveld zijn er heel wat geschikte kandidaten op zoek naar kansen. Wij bereiden hen in onze academy voor op een nieuwe loopbaan. Daarna gaan wij op zoek naar een functie en bedrijf waar ze hun kwaliteiten ten volle kunnen benutten met oog voor een evenwichtig life-workbalance.

Kiezen voor maatschappelijke winst

Door medewerkers in te schakelen die moeilijk toegang hebben tot de arbeidsmarkt, werk je actief mee aan hun re-integratie in de maatschappij en het werkleven. Ook voor jouw medewerkers die langdurige afwezig zijn, bieden wij een oplossing. Zo bouwen we samen aan een maatschappij waar iedereen zichzelf mag zijn en iedereen dezelfde kansen krijgt.
 

1
Meld je bedrijf

Heb je IT-functies waarvoor je geen geschikte profielen vindt? En sta jij open voor medewerkers met andere noden en wensen? Meld je aan.

2
Geschikt profiel zoeken

We gaan in ons netwerk op zoek naar profielen die een match zijn met jouw functie en bedrijf.

3
Profielen voorstellen

Tijdens het sollicitatiegesprek leer je onze kandidaat beter kennen. We bespreken de mogelijkheden om een functie, werkomgeving of werktijden aan te passen aan de kandidaat.

4
Aan de slag

We brengen alle administratie in orde en helpen, waar nodig, de werkplek voor te bereiden op de komst van jouw nieuwe, gemotiveerde IT-medewerker. 

Ben jij bereid om mensen kansen te geven en zo jouw knelpuntfuncties eindelijk op te vullen?

Ontdek onze profielen