Drempels wegnemen

Terwijl bedrijven schreeuwen om gekwalificeerde IT-profielen, zitten duizenden mensen thuis door werkloosheid, burn-out en andere kwetsbaarheden. Mensen mét de juiste competenties, die helaas niet (meer) in staat zijn om een typische (voltijdse) job uit te voeren met bijvoorbeeld strikte uren en regels. Dat maakt voor hen de drempel te hoog om te solliciteren.

Toch zijn er bedrijven die voor hen openstaan en die willen inzetten op diversiteit en inclusie. Maar ook zij botsen op torenhoge drempels van regels, verplichtingen en administratieve rompslomp om deze mensen aan te nemen. En zo bergen ze hun idee weer op.

Die drempels neemt The Bee Academy weg door mensen in een kwetsbare situatie als eigen medewerkers aan te nemen, te begeleiden en te ondersteunen. Via onze unieke aanpak plaatsen we hen in een aangepaste werkomgeving. En al die wettelijke verplichtingen? Die nemen wij voor onze rekening.

Hoe anders ook gewoon hoort te zijn

Zaakvoerder en IT’er Fabrice Poppe weet hoe het is om niet meer te kunnen meedraaien in een typische werkomgeving. Hij kreeg te maken met de enorme werkdruk in de IT-sector, een burn-out deed het licht uit. Hij besefte dat het anders moet én kan. Niet alleen voor zichzelf, maar voor zoveel andere mensen die geen kansen (meer) krijgen op de arbeidsmarkt. 

In zijn zoektocht naar dat ‘anders zijn’ brainstormde hij met anderen en ontstond The Bee Academy. 

Onze belofte aan onze medewerkers

Iedereen is uniek. En toch zijn de meeste mensen aan het werk. Dus waarom jij niet? Omdat je het Nederlands niet goed beheerst of een functionele beperking hebt? Weg met deze vooroordelen. Bij The Bee Academy zien wij vooral jouw unieke kwaliteiten, en daarbij zoeken wij de gepaste werkuitdaging.

Dus dit is onze belofte: wij zijn er voor jou. Vanaf het moment dat je bij ons aanklopt. Van blijvende ondersteuning op psychologisch vlak, flexibele werkoplossingen door een beperking tot bijscholingen. Als medewerker bij The Bee Academy kom je terecht in een werkomgeving die wél werkt voor jou. 

Deze partners ondersteunen onze missie en werkwijze