Waar life-workbalance prioritair is

Bij The Bee Academy komt life voor work. Want je bent op de eerste plaats een mens met een eigen leven. En pas als je jezelf mag zijn, presteer je op hoog niveau.

Bij de The Bee Academy is ieder IT-profiel met moeilijke toegang tot de arbeidsmarkt welkom.

Neem dat letterlijk. Heb je een fysieke of psychische beperking? Wil je opnieuw aan het werk na een burn-out, maar ben je bang dat werkgevers over dat gat in je cv vallen? Of misschien heb je net een begeleidingstraject voor re-integratie op de arbeidsmark achter de rug en weet je niet goed wat nu te doen?

Vertel ons jouw verhaal en wij helpen je verder. Altijd. Zelfs als je nog aan het werk bent maar niet langer gemotiveerd bent. Want dankzij onze goede contacten met gelijkgezinde bedrijven vinden wij ook voor jou de geschikte functie. Aangepast aan jouw leven, kwaliteiten en mogelijkheden. 

Zo verloopt onze selectieprocedure Ontdek onze carrière opportuniteiten

The Bee Academy, dat is:

  • een bedrijfscultuur waar je je welkom voelt en je jezelf mag zijn
  • een persoonlijke begeleiding en blijvende ondersteuning
  • opnieuw je weg vinden naar de arbeidsmarkt
  • een functie aangepast aan jouw noden
  • werken voor een werkgever die jouw kennis naar waarde schat
  • de balans tussen je leven en je werk in evenwicht
     

Open bedrijfscultuur

The Bee Academy blijft jouw werkgever, een plek waar je altijd terechtkunt met vragen, problemen of hulp. Waar de deuren altijd voor je openstaan. Maar ook het bedrijf waar je aan de slag gaat, deelt onze waarden en missie. Je voelt je er welkom, aanvaard en begrepen.

Begeleiding en ondersteuning

Je blijft vaak je hele leven in een kwetsbare situatie zitten. Daarom krijg je bij The Bee Academy de nodige persoonlijke begeleiding en blijvende ondersteuning. Van hulp bij sollicitatiegesprekken tot aanpassingen van je werkomgeving. En heb je nood aan een goed gesprek over je werk of je leven? Dan staan onze psychologen altijd voor je klaar.

Toegang tot de arbeidsmarkt

Alle drempels die je beletten om opnieuw initiatief te nemen om de arbeidsmarkt op te gaan, nemen wij weg. We zoeken uit welke functie het best bij je past, én in welke vorm. Daarna gaan we op zoek naar een bedrijf dat voldoet aan jouw voorwaarden, noden en wensen. 

(Aan)gepaste functie

We stellen je voor aan potentiële werkgevers die voor jou openstaan. Heb jij ook interesse? Dan pas plannen we een sollicitatie in. Waar nodig helpen we het bedrijf om je functie of werkplek aan te passen op jouw maat. Want vaak is een kleine ingreep al voldoende.

 

Wil je je (werk)leven opnieuw zelf in handen nemen?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Deze partners ondersteunen onze missie en werkwijze
1
Je bent een IT-profiel en wilt opnieuw aan het werk

Of je nu een beperking hebt, langdurig werkloos bent of niet meer gemotiveerd op je huidige job: iedereen is welkom.

2
Op zoek naar wat jij wilt

Wat kun je, maar vooral: wat wil je? Met dat in het achterhoofd bekijken we wat we kunnen waarmaken door begeleidingen of opleidingen.

3
Geschikte functie vinden

Met jouw noden, wensen en kennis bij de hand stellen we je voor aan bedrijven die dringend op zoek zijn naar IT-profielen.

4
Je life-workbalance hersteld

Proficiat, je bent aan het werk in een functie en bij een bedrijf waarin je je beste zelf kunt zijn en waar je kunt groeien. En dat jou ziet als een mens met een leven.

(Her)lanceer jouw carrière bij The Bee Academy